Valpkurs

Den här kursen riktar sig till dig som har en valp mellan 8 veckor till 6 månader.


På den här kursen lägger vi grunden till er livslånga relation tillsammans. Under valpkursen går vi bland annat igenom lekträning, kontakt och följsamhet, grunderna i koppelträning och inkallning, hantering och hur vi tar det lugnt med vår hund genom passivitetsövningar. Vi går även igenom valpens utveckling och vad som är bra att veta som hundägare och mycket mera.
Vi blandar teori och praktik.

 

För anmälan klicka på länken till vänster med respektive kursstart.
Finns det inget startdatum för kursen eller om nuvarande kurs är fullsatt så maila gärna till mig så kan jag planera in nya datum för en kurs! Måste vara minst 3 st deltagare anmälda för att kursen ska startas. VÄLKOMNA!


 

Vad deltagare tycker ha varit bra med kursen:

" Bra antal, känner att alla har blivit sedda, bemötta och uppmuntrade. Alla frågor har varit ok att ställa och vi har haft bra samtal/diskussioner i gruppen. "

" Träffa andra valpar och ägare i neutral miljö, fika och teorin var jättebra + att hundarna får vila mellan övningarna. "

" Otroligt trevligt! Väldigt lärorikt och go fika! Kul att Majja engagerar sig och verkligen vill hjälpa. Bra blandning av teori och praktik. "

Delar i kursinnehållet:
* Passivitet & hantering
* Kontakt & följsamhet
* Grunderna i koppelträning, inkallning, stanna kvar
* Lek & aktivering

Oavsett hur mycket man själv kan om hund sedan tidigare så är Valp- och Unghundskurserna en bra och viktig miljö- och socialträning för de unga hundarna.