Vad deltagare tycker ha varit bra med kursen:

" Bra antal, känner att alla har blivit sedda, bemötta och uppmuntrade. Alla frågor har varit ok att ställa och vi har haft bra samtal/diskussioner i gruppen. "

" Träffa andra valpar och ägare i neutral miljö, fika och teorin var jättebra + att hundarna får vila mellan övningarna. "

" Otroligt trevligt! Väldigt lärorikt och go fika! Kul att Majja engagerar sig och verkligen vill hjälpa. Bra blandning av teori och praktik. "

Delar i kursinnehållet:
* Passivitet & hantering
* Kontakt & följsamhet
* Grunderna i koppelträning, inkallning, stanna kvar
* Lek & aktivering

Valpkurs

Den här kursen är för valpar som är mellan 8 veckor upp till 6 månader.


På den här kursen lägger vi grunden till er livslånga relation tillsammans. Under valpkursen går vi bland annat igenom lekträning, kontakt och följsamhet, grunderna i följsamhet/koppelträning, inkallning och stanna kvar träning, miljöträning och hur vi tar det lugnt med vår hund genom passivitetsövningar. Vi går även igenom valpens utveckling, hur hundar lär sig, raskunskap, näringslära och vad som är bra att veta som hundägare och mycket mera.

Mycket på en valpkurs handlar om att lära valparnas ägare hur de ska träna och förstå sin hund på bästa sätt. Vi varvar därför varje kurstillfälle med teori som också ger möjlighet till frågor och diskussion.
På våra kurser är vi max 6 st deltagande hundar och de praktiska övningar gör vi utomhus (så länge vädret tillåter) och teorin är i ouppvärmd lokal.

 

KURSSTART: Ingen kursstart inplanerad våren 2024!

AVSLUTNING: 
PLATS: Tvååkersgata 4, 432 76 Tvååker
DELTAGARE: Max 6 st deltagande hundar
ANTAL KURSTILLFÄLLEN: 6 gånger,
ca 1,5h/tillfälle
KURSKOSTNAD: 1200kr
(fika ingår, meddela gärna om ni har någon allergi)