Vad deltagare tycker ha varit bra med kursen:

"Bra att vi inte var så många, lagom stor grupp. Bra plats att träna på. Lagom varvat med teori och praktik. Lagom svåra övningar. Bra med övningarna på mail sen."

"Kursens innehåll har varit mkt bra och relevant för att få en följsam hund som fungerar bra i vardagen, vi har fått en bra grund att bygga vidare på."

"Man har lärt sig massa olika saker som är riktigt bra att använda i vardagen. Att vi när halva tiden gått har teori så att hunden får vila men även vi människor. Att Majja lyssnar på vad deltagarna behöver hjälp med."

Unghunden -
kursen med fokus på unghundstiden

Den här kursen riktar sig till dig med en unghund mellan 6 månader - 2 år eller för dig som inte har gått någon kurs tidigare eller tränat så mycket med din hund.
Har din söta valp blivit en tonåring med obalanserad kropp som flamsar runt, inte kan koncentrera sig, glömt vad den heter, skäller på andra hundar och oftast verkar tänka på allt annat än det du säger...

Med respekt för allt detta och unghundens utvecklingsfaser och hormoner som påverkar den så tränar vi vidare på den viktiga vardagsträningen samt provar på olika aktiviteter så som enklare nosövningar, balans o kroppskontroll, Mixxa-övningar eller aktivitetspromenad. Vi försöker guida våra unghundar mot att bli trygga och härliga individer.

Vi blandar teori och praktik och kikar på saker som inkallning, kontakt, relation, utvecklingsfaser och mycket mer.
Teorin har vi oftast i mitten på ett pass för att ge hundarna en välförtjänt möjlighet till paus i lugn och ro.
Alla praktiska delar är utomhus, teori i ouppvärmd lokal.

 

KURSSTART: Nästa kurs planeras att starta i september 2024! Maila gärna en intresseanmälan!

AVSLUTNING: 
PLATS: Tvååkersgata 4, 432 76 Tvååker
DELTAGARE: Max 6 st deltagare
ANTAL KURSTILLFÄLLEN: 6 gånger,
ca 1,5h/tillfälle
KURSKOSTNAD: 1200kr
(fika ingår, meddela gärna om ni har någon allergi)